Terepen a TizenX

A TizenX nem a kanapéról és nem a számítógépek előtt ülve és nem is sajtótájékoztatókat tartva küzd a céljai eléréséért. Aktívan jelen vagyunk az offline térben, meghallgatjuk a fiatalok problémáit, akcióinkkal felkavarjuk a politika állóvizét!

Akciók

Ha valami felháborító történik az országban, a TizenX tevékenyen lép föl. Ha valamivel nem értünk egyet, megyünk és megmutatjuk, hogy mit gondolunk

Közéleti klubok

A TizenX rendszeresen megrendezésre kerülő eseményein a politika aktualitásairól esik szó, vendégeinkkel a tagságunk beszélget.

A Nemzeti Múzeum elé vonult a Momentum TizenX, a párt ifjúsági szervezete, hogy a miniszterelnöknek üzenjen a [március 15-ei] ünnepi beszéd előtt.

Az aktivisták festékszóróval fújtak feliratokat járdára, többek között egyenlőséget, független bíróságokat követeltek, felhívták a figyelmet a Magyar Tudományos Akadémia és a Corvinus átalakítására, de számon kérték az oroszokkal való kapcsolatot és a rabszolgatörvényt is.”

– Mérce

EFOTT

Minden évben részt veszünk az EFOTT-on, ahol egy csomó jó esemény vár titeket: Beszélgetünk politikáról, FIFA-zunk, és ha senki sem látja, még egy sört is megiszunk a politikusainkkal.

Tüntetések

A TizenX fontosnak tartja, hogy kiálljon az értékei mellett, így gyakran veszünk részt különféle demonstrációkon, akár mi szervezzük, akár egy civil kezdeményezéshez csatlakozunk.