Közéleti klubok

A TizenX küldetése, hogy a fiatalokat bevonja a közéletbe. Ennek legfőbb eszköze szervezetünkben a Közéleti Klub eseménysorozatunk. A Közéleti Klubokon tagjaink, szimpatizánsaink vitába állhatnak, kérdezhetnek, és személyesen ismerhetik meg a mai magyar politika meghatározó személyiségeit.

Vitatom – vita az atomenergia jövőjéről

Az eseményen Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője csapott össze Kádár Barnabással a Momentum szakpolitikusával. Vitáztak az energiatermelés jövőjéről, de fény derült arra is, hogy honnan kéne Magyarországnak energiát importálnia. Az érdekes beszélgetést szervezetünk elnöke, Béres Péter moderálta.

Cseh Katalin és Dúró Dóra az abortuszról

Közéleti Klubunk vendége volt Dúró Dóra, a Mi Hazánk képviselője és Cseh Katalin, a Momentum politikusa. Ezúttal egy kifejezetten megosztó téma volt terítéken: az abortusz. Szó volt ezen kívül a gyerekvállalás nehézségeiről és a gyereknevelésről is. 

Ifiszervezetek vitája

A TizenX szervezésében sor került ifjúsági szervezetek közötti vitára is. Meghívásunkra a Jövő Egyesület és a Jobbik IT vezetői beszélgettek a TizenX vezetőivel.

Beszélgetés Ceglédi Zoltánnal

Eseménysorozatunk egyik első vendégeként Ceglédi Zoltán fogadta el a meghívásunkat és beszélgetett tagságunkkal. A TizenX elkötelezett amellett, hogy politikusokon kívül független elemzőket is bevonjon a Közéleti Klubokba.