Értékeink és hitvallásunk

A TizenX egy pozitív nemzetképet képvisel; olyan szabadelvű fiatalok alkotják, akik hisznek az esélyegyenlőségben, és akiknek fontos a fenntartható jövő. Közösséget építünk, ahol a fiatalok aktívan részt vehetnek a jövőjük alakításában.

Pozitív nemzetkép

Mi a TizenX-ben szeretjük hazánkat, tiszteljük történelmünket, és őrizzük tradícióinkat. Emellett hisszük, hogy a magyar nemzet egy jobb, élhetőbb, zöldebb országot érdemel, ahol minden magyar szabad és egyenlő. Mi ezért dolgozunk: egy erősebb nemzetért.

Szabadelvűség

Politikánk középpontjában a szabadság áll. Jelenleg a magyar kormány sorra veszi el tőlünk a különböző szabadságjogainkat. Mi azért harcolunk, hogy minden egyes magyar ember szabad legyen, és ne az állam irányítsa az állampolgárok életének minden aspektusát. 

Esélyegyenlőség

Hiszünk egy olyan országban, ahol az ember sikerét nem a születése, hanem a képességei határozzák meg. Egy olyan országban, ahol minden egyes magyar képes kitörni a szegénységből, ahol minden fiatalnak van lehetősége továbbtanulni, stabil lakhatáshoz jutni, munkát vállalni.  

Fenntarthatóság

A 21. század legnagyobb kihívása a klímaváltozás. A TizenX-ben nemcsak beszélünk a fenntartható politikáról, hanem teszünk is érte. Szemetet szedünk, akciókat szervezünk, és tüntetünk azért, hogy megmentsük földünket a klímaváltozástól. 

 

Közösség 

A TizenX nemcsak egy politikai, hanem egy baráti szervezet is. Számunkra nemcsak a közélet, hanem a közösség is fontos. Csatlakozz, és ismerd meg a TizenX helyi közösségét!