Fesztiválon a TizenX

Szervezetünk már kétszer is, 2019-ben és 2021-ben is kilátogatott az EFOTT-ra, és ez a jövőben sem lesz másképp. Kinek ne lenne felüdítő egy keményebb buli után az árnyékban ejtőzve megbeszélni a közélet problémáit?

EFOTT 2021

2021-ben a fesztivállal együtt mi is visszatértünk a Velencei-tó partjára, hogy elvigyük nektek a legmenőbb játékainkat és ajándékainkat. Lehetett nálunk nyerni #kormányváltáska-t, pólókat, kitűzőket és természetesen a hagyománnyá vált óvszer sem maradhatott ki. Rengeteget beszélgettünk a fesztiválozó fiatalokkal, majd az utolsó este Fekete-Győr András is meglátogatott minket. Mi nagyon jól éreztük magunkat, jövőre találkozzunk ugyanitt!

EFOTT 2019

2019-ben baromi sokat buliztunk az EFOTT-on meglátogattak minket a Momentum politikusai, de voltak független vendégeink is. Beszélgettünk egyenjogúságról, szolidaritásról, a Momentum politikáról alkotott vizíójáról, és nem maradhatott el a FIFA-party Fekete-Győr Andrással sem.

[A TizenX] úgy tűnik „felelősségteljesen gondoskodni” akart a fesztiválozókról is, ugyanis lila óvszert osztogattak a fiataloknak. De lehetett beszélgetni Szél Bernadettel vagy Cseh Katalinnal, illetve FIFA-zni Fekete-Győr Andrással is. Igaz, utóbbiban még van mit fejlődnie a párt elnökének. Egy sportsikert mégis elmondhat magáról a szervezet, ugyanis strandfociban a TizenX megverte a
Mi Hazánk Ifjait 5:2 arányban.”

– Alfahír