Akcióban a TizenX

A TizenX nem hagyja annyiban, ha valami felháborító történik. Az ország legkülönbözőbb pontjain jelentünk meg az elmúlt időszakban. Tüntettünk Budapesten, akcióztunk, tiltakoztunk. A TizenX a cselekvő generációt képviseli, mi nemcsak beszélünk a problémákról, hanem teszünk is a megoldásukért!

Erdoğan háborús bűnös!

Tiltakoztunk Erdoğan budapesti látogatása ellen. Felháborítónak tartjuk, hogy a sok száz civil és gyermek haláláért felelős diktátort Orbán Viktor Budapesten fogadja.

Lemondásra szólítjuk fel Heilmann Józsefnét!

Elképesztőnek tartjuk, amit a szekszárdi gimnázium igazgatója tett, véleményünket az iskola bejárata előtt bárki elolvashatta.

Üzenünk Orbán Viktornak!

2019. március 14-én a Nemzeti Múzeum elé szervezett akciónkkal a valós problémák elhallgatására hívtuk fel a figyelmet.

Az egyik legérdekesebb ifjúsági szervezet a Momentumé, ami meglepő, hisz vezetői lazán beférnének a többi párt 35 évnél meghúzott ifjúsági határvonala alá. Mégis létrehoztak egy »kistestvért«. A TizenX-be 14 és 24 év közötti fiatalok jelentkezhetnek, a januárban alakult szervezetnek a kezdeti időkben húsz tagja volt, a választások előtt ez a létszám már elérte az ötvenet. Aztán április 8-a után viszont érzésük szerint elindult egy »roham«.”

HVG

Mossa ki a száját!

Megleptük Bayer Zsoltot budapesti fórumán, hogy felhívjuk figyelmét a tisztelettudó beszéd fontosságára. Az esténk egy sztárvendég meglepetésshow-jával zárult.

Szemétszedő akció

Fontos számunkra a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ezért tartottunk szemétszedő akciókat Szombathelytől Miskolcig, ültettünk fát Nyíregyházán, és festettünk padot Kőbányán.